Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

likt öppet hav väntar sommaren på att få omfamna igen
längtan och drömmar pockar och lockar
liljekonvaljen böjer sig mot jorden med vita, oskyldiga klockor
och mardrömmar verkar fjärran ifrån
Efter nyfallet regn ger dofterna hopp om liv
och regnbågen bländar, målad av Gud
Min hud rör vid gräset och med ens blir jag varse
de bräckligas slott...
Nyhetsbullertinen bär sorgen fram och tårarna droppar
någon dog nyss av hatet som förgör
någon blev ej älskad, någon blev förförd
denna makt som rasar, i människans sargade värld
Jag längtar efter din återkomst, när lodet ska rätas upp
och inga politiker kan ljuga längre..när kärleken överbrygger allt!




Fri vers av palle
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-06-02 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle