Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi och jag


just här

När korparna flyger hem på himlen och ljuset står lågt
ser jag timmarna randas och min rädsla rasar sönder
vet jag redan att det finns mer av oss som jag kan se.




Fri vers av Julia Eiksson
Läst 512 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-02 17:05



Bookmark and Share


  Jer
Där satt den! Vill inte sätta tummen på det, för det är helheten som räknas här. Härliga ord som bygger fina metaforer, laddad för att leka med sinnen. Mycket bra dikt. Gillar den mycket!


2007-06-03

  > Nästa text
< Föregående

Julia Eiksson
Julia Eiksson