Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om jag skulle vakna, vara farlig

vaknar och somnar om igen
hur var det nu sommarvalsen gick igen?
tipp tipp tapp tapp
du trippar omkring så lätt på tå
varför står jag fastfrusen och kan bara se på?

dom kallar mig psykfall
med huvudet på sne
med ett hjärta som slår i otakt
jag tror att det är spöken som förföljer mig

du som hade så mycket att säga
säger nu ingenting
men dina ord hörs ändå


tipp tipp tapp tapp
du är vacker när du dansar omkring
kan du lära mig någon gång?

lämnar allting kvar
förträngt varje stund
lämnar allt jag har
låt mig att få glömma allt igen





Fri vers av aldrignågot
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-06-03 15:07



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
\"du som hade allt att säga, säger ingenting,
men dina ord dom hörs ändå\"
Thåströms soloskiva, låten \"Varför är du så tyst\"

det är förstås inget unikt, men jag skulle formulera om
dom väldigt bra raderna, för att undvika missförstånd och
eventuella anklagelser om rip-off

Dikten är skön som liksom vandrar i olika stilar. bra
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot