Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Kamli. Komplett vansinnigt och absurt som det kan vara ibland.


Mina favoritsporter eller två års liv.

Ja, vad fan hände ?
Med denna varelse som
förut i mig - en eld tände.

Plötsligt har allt vänt, och
jag står här vid alltings ände.

Min favoritsport 1: vara vänlig
och ömsint emot en hjärna som
svarar med dess motsatser.

Ni borde prova det här - det är skitkul.
Allting blir till ett härligt gigantiskt strul.

Min favoritsport 2: jaga som en galning
i iskallt regn iklädd endast t-skirt för att
fånga in en hjärna på rymmen. Lallandes
fram på gatan klockan ett på natten.

Det är väldigt roligt och upplyftande det må
ni tro, när man låst dörren och tagit alla
nycklar, trodde jag.

Det blir så roligt att mer eller mindre med
våld tvinga hem någon på väg till puben(igen),
som dessutom käkar sömnpiller som godis.

Kommunikationen blir så otroligt givande.
Inget kivande alls, det hela flyter på som en vals.
Nej, avänjningsklinik - löjligt. Det gick ju bra
för mig, men måste vara jättedumt för henne.

Alla vettiga förslag överväges noga. Sen sitter
jag där på en segelduk utspänd över en vulkan
och väntar på nästa utbrott.

Detta är ett mycket förträffligt sätt att leva på.
Nej, jag klagar verkligen inte, hennes son
uppskattar det också, gör så att han blir lugn och stabil.

Jag har sparat det bästa till sist:(Favoritsport nr.3 alltså).

Det är att slåss om dammsugaren klockan
halv tre på natten, då hjärnan bestämt sig
för att det skall dammsugas. Ni förstår grannarna
blir så glada. Men, nej denna glädje fick de ej.
Ty, jag är en elak fan som lyckades sno slangen...







Övriga genrer av legolas
Läst 556 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-03 16:56



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
starkt om somligas liv. På andra sidan trappen, två våningar bort, eller som brottningsmatch i en och samma figur. Hal den där \"hjärnan\", i sitt insomnande.
2008-06-04

    Bodil Sandberg
Det LÅTER ganska kul men mellan raderna utläser jag en sorgetyngd och en enorm ledsenhet...ja kvalen fladdrar runt varje ord...JA ..SÅ DET...BLIR NATURLIGTVIS INTE SÅ KUL NÄR ALLT KOMMER OMKRING...uppåner som ett Lisebergståg går magkänslorna...först ett hehehe...sen...nämen...usch vilken \"männska det där verkar vara då\"...fyyyyyyyyyy...ja det var mig ett drama utan dess like...fast fängslande i allra högsta grad!!!
2007-06-04

    wilja
välskriven, får en att dra på mungiporna lite, även om man förstår att det inte är lustigt egentligen. jag är svag för ironi om man kan balansera den.. som här! efter läsningen kan man bara rekommendera att endera byta grenar (de är ju inte favoriter egentligen), eller kanske t om. medtävlare..
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

legolas