Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Helande besök.



nytt liv skrämmer
skakar i min säng

vilsen och ångestfylld
hur svårt är inte detta

inte lätt att vara flyttfågel
med darrande vingar

men skrattade igår
länge sedan

när jag skall sova
centrifungerar tankar

men igår kom
stillheten på besök

öppnade dörren
föll på knä

en ängel på
fyra år stod där

ett ljus av kärlek
söt som ögongodis

mjuka armar kramade
blå ögon tände mina

ohämmad livsglädje
skingrade mörker

berusande lycka
\"du är min ängel\"

nyrakad kind
mot barnakind

\"jag älskar dig, morbror\"




Fri vers av legolas
Läst 553 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-07 15:00



Bookmark and Share


    snöö
En fin dikt så härligt beskrivande om verklig lycka.
2007-07-20

    Bodil Sandberg
Man smälter inför såna här varma ord...en barnasjäls öppna armar - som solen självt!!!!
2007-07-18

  Hinata
Ryser och fick tårar i ögonen. Vacker är det enda jag kan säga...
2007-07-12

  katt.inc
Så fin dikt om ditt syskonbarn, hoppas hon får möjlighet att läsa den någon gång i framtiden. Jag håller med, barn är härliga och deras livsglädje smittar av sig.
2007-07-07

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
underbar!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

legolas