Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves

Ett annat land
En annan dag
Ett annat liv

ännu ett

som gick till spillo..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 591 gånger
Publicerad 2007-04-30 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest