Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland gör natten bara ont


Minnen jag aldrig haft
ansikten jag aldrig mött
tankar som inte ens var mina
känslor som sedan länge övergett mig

Jag ser en annan ligga i min säng
hör andras röster tala med mig
känner en annan kropp än min
en främlings doft möter mig i mina kläder

Jag ser mig själv i spegeln
en annan
ser mig i ögonen




Fri vers av Herr Ångest
Läst 819 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-10-05 00:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på sangel
2011-11-12

    svarta ängeln
Slutet fick mig att rysa....
2011-10-05

    ej medlem längre
Vackert.

Gillar speciellt:
"Jag ser mig själv i spegeln
en annan
ser mig i ögonen"
2011-10-05

  Fru Intighet
Åh, så fint.
Jag känner igen mig väldigt mycket, just nu.
2011-10-05

    //Nikita
Jag gillar hur det är skrivet.
Föreställer mig ett mörkt rum, i ett litet kök, en cigarett som glöder i ens ena hand med en rykande kaffe-kopp framför sig. Orden sägs, melankoliskt, lite dött sådär, berättandes.

Kul att se dig igen :)
2011-10-05

  sangel
Att bli en främling i sina egna ögon fångar du ovillkorslöst. Att stå i ett bländande mörker och söka sig själv. Där drömmen inte blev
2011-10-05

  Celticgirl VIP
Har självt känt så där ibland. Men mest för att jag har varit rädd. Att jag inte varit säker på om jag var jag eller om jag ens existerade.
Eller som om man är något annat väsen som tittar på sig själv utanför kroppen typ. Om du förstår vart jag vill komma.
Som vanligt en text med mycket djup och omrörande innebörd!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest