Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva är ett (flitigt) slit


Det finns ingen inspiration som skriver texter
Inget kreativt flöde som kan skapa mästerverk
Ingen talang att tala om
Ingen slumpgenerator i världen kan skriva en bra bok
Ingen mystisk musa kan rimma åt mig
Det finns inte ens ett "jag" som skriver


Inte om hundra år
Men kanske,
finns en del av mina texter kvar




Fri vers (Prosapoesi) av Herr Ångest
Läst 693 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-07 16:18



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Sant!
2011-11-13

  Baystream
gillar slutet - tänkvärt.
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest