Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland faller jag längre ner än jag förmår ta mig upp http://www.youtube.com/watch?v=Qdi1-7L1_Sg&feature=related


Så mycket av ingenting (en lång väg till ingenting)

En kvart innan jag går
lämnar styrkan mig
ensamheten slår till
ett slag över hjärtat
över tankarna som faller
en längtan bort
bort från allt som är jag
allt som inte är jag
allt som omringar mig
i detta nu
i detta liv
är jag bara
så lite
så..
ingenting




Fri vers av Herr Ångest
Läst 863 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-20 16:54



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Att vara en människa är väl fullständigt tillräckligt. Undrar vem det är som hela tiden vill säga oss vi är just ingenting. Bra skrivet.
2011-11-01

  M_Franke
Den här texten berör mig oerhört starkt.
Känner igen mig i varje ord. Enastående!!!
2011-07-20

  Fru Intighet
Känner igen mig så väl,
i dina fina ord.

Och du är visst någonting,
fina.
Du är en bra poet.
2011-07-20

  Lindsy
Jupp.. Den känslan känner jag. Och du knyter ihop den så fint med din säckväv av ord.
2011-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest