Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Jag ligger lågt men siktar högt” http://www.youtube.com/watch?v=aW2KnhJvn20&feature=related


Snart rinner ännu en natt mellan mina fingrar


Jag är lätt att spåra
du hittar mig här
i alla dessa döda städer
du redan glömt
jag har gömt mig
för vilsna tankar
för vilsenhet
i att vara någon annan



Jag har allt och ingenting, jag är ett enda stort mellanting
det finns inget nu längre
Jag är en mellanakt, en paus på väg att tömmas på innehåll
på allt jag någonsin sagt



Kvällen nalkas, själen svalkas, av regnet från igår
av minnen från forna år
ibland känner jag lusten
att kasta mig från klipporna vid kusten
ett litet men stort kliv
kanske en önskan om att vara fri
eller om ett lyckligt slut
om så, för bara en minut




Fri vers av Herr Ångest
Läst 698 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-07-21 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar särskilt mittenpartiet!!!
2017-06-13

  Sara Raimosson
Snyggaste titeln på länge!
Annars så träffsäker dikt.
2011-10-03

    svarta ängeln
Naket...och så vackert
2011-09-30

  Gigi
Helt fantastisk!
Bokmärkt! :)
2011-09-07

  Kraja
vacker och underbart!
2011-08-11

    ej medlem längre
"ett litet men stort kliv"

kort men ett starkt uttryck!
2011-07-24

  Hélène
fint skrivet... en vacker, men lite sorgsen start på min fredag ;)
//H
2011-07-22

  Hélène
fint skrivet... en vacker, men lite sorgsen start på min fredag ;)
//H
2011-07-22

  M_Franke
Känslosamt, naket, utlämnande och alldeles alldeles underbar text
2011-07-21

  Fru Intighet
Underbart vackert!

"att kasta mig från klipporna vid kusten
ett litet men stort kliv
kanske en önskan om att vara fri
eller om ett lyckligt slut
om så, för bara en minut"
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest