Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag vacklar och snubblar under korset jag bär, det är inte natt än men snart är den här" http://www.youtube.com/watch?v=A7FZ92kSGz4


Natten

Snart är jag där
igen
tillbaka
från ingenting
till mer nej än ja


Snart är den här
ingen vän
ingen maka
men spridd vida kring
som min egen aska




Bunden vers (Rim) av Herr Ångest
Läst 705 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-07-21 17:11



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
oj, så fint.
2012-01-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
melankoliskt kort och koncist
vackert min vän

/tack för applåden förresten:)
2011-09-29

  Ninananonia VIP
Berörande är natten...
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest