Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är ångest..


Idag är ångest en pickande näbb i mitt bröst
Igår var det en svamp i mitt öga
I förrgår ett trasigt andetag,
fyllt av tårar och blod

Imorgon?
Vem vet..




Fri vers av Herr Ångest
Läst 878 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-12-29 11:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ångesten är en kamp, den är svår att bemästra, det vet de av oss som ständigt får besök av den...
Den tycks ibland dra sig undan, men det är oftast bara tillfälligt...

Väl fångat om ångesten, herr ångest ;) även om vi har lite olika syn på den...

Hur är det med dig annars?
Kram.
2012-03-19

    ej medlem längre
underbart att läsa som vanligt.
lekfull men med smärta.
2012-02-06

  fröken ingenting
Ja du Herr Ångest, skål till dina ord.
2011-12-30

    Anonym Ängel
En verklig beskrivning av ångesten.... Fantastiskt som alltid när du skriver!
2011-12-30

  Maiah VIP
En trovärdig beskrivning på eländet....
2011-12-29

    ej medlem längre
"Ett trasigt andetag"
Jättefint!
(Vet att fler redan sagt det, men var bara tvungen)
2011-12-29

  Celticgirl VIP
stark beskrivning...
2011-12-29

    ej medlem längre
"ett trasigt andetag" guld.
2011-12-29

    //Nikita
:(
2011-12-29

  marie-helene
Ångesten kan vara förlamande men också skapande...
Men smärtsam är den...
2011-12-29

  Ninananonia VIP
Berörande ångest här..
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest