Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=TcroPI9PYQ8


Dagen börjar aldrig om..


På stationen utan namn
står han och väntar
på ett långsamt tåg
det som inte längre går
allt som står still
det som försvann
duger ingenting till
de som inte vann
får vara kvar
på stationen utan namn
där jag också en gång var
en dag kanske jag återvänder
men bara för att hämta
alla de som stå och vänta
på ett tåg som aldrig kom




Fri vers av Herr Ångest
Läst 750 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2011-10-04 00:23



Bookmark and Share


  Trolltoffsa
Genomsyras av ett stort och finstämt poetiskt allvar. Jag tänker mig att stationen ligger bortglömd i ett dimmigt insomnat landskap som kallas Utanförskapet. Det är en fantastisk beskrivning av individens klassresa och segreringen i dagens samhälle!
2011-10-04

  wildah
Så innehållsrik text och det är nog många som känner igen sig!
2011-10-04

  Ordregnspoeten
En underbar beskrivning av en hopplös väntan som jag känner av och sett andra ha.
2011-10-04

  Marlboroman/Hg VIP
Nyderlig text.
Och kan garantera dig.
Du kommer aldrig mer tillbaka dit.
2011-10-04

  Nordlys
Talande text!
2011-10-04

  Linda CH VIP
Vacker, sorglig och eftertänksam text!
2011-10-04

    svarta ängeln
Du skapar något så bildrikt med få enkla ord

Kännsoladdat vackert
2011-10-04

  Gigi
Tycker mycket om denna.
Den är så berättande,
så levande...
2011-10-04

    Anonym Ängel
Precis som alla dina texter helt magisk! Fantastiskt bra verkligen, applåd! :)
2011-10-04

  marie-helene
Mycket bra text och den bild jag fick av texten
var för mig igenkännande..
2011-10-04

  Celticgirl VIP
Underbart skrivet som vanligt!
Mysig feeling igenom hela, även om innebörden i texten är sorglig egentligen!
2011-10-04

  Fru Intighet
Åh, så vackert.
Love it.
2011-10-04

  Ninananonia VIP
Berörande.. Tycker om...
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest