Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det eviga kretsloppet





Den ena skummande
vågen efter den andra
slogs sönder och splittrades
mot klippan


Hon stod som bergtagen
och begrundade
den rörelse som
är livets




Fri vers av Bim
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-04-27 13:20



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Mycket vackert skrivet!
2007-06-07

  Rachel Roth
fin betraktelse, samt diskrepansen mellan rörelsen och det bergsfasta.
2007-04-27

    Bodil Sandberg
Jag älskar de här raderna...blir en given favvo!
2007-04-27

  Eline.P
Vacker tanke och så sann. Livet... ett kretsloppet...havets eviga vågor om och om igen. Sommar blir till höst.. blir till vinter så grönskar allt igen varje vår. Jag tror himmel och sol vill säga oss något som vi inte riktigt förstår ännu.
2007-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim