Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vuxet barn

Vi kan inte leva i missär
Allt ska vara i sin ordning
Det är inget för Pierre
Hjälp mig ut från denna våning

Det onda vill fortsätta att fly
Det goda vill stanna kvar
Det djävulska vill spy
Det himmelska jag har

Låt mig slippa evigt tjat
Var duktig och bra
Jag vill inte äta min spenat
Jag vill ingen frihet ha







Fri vers av pierre666
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-06-03 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pierre666
pierre666