Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke bara

Snälla sluta jag orkar inte mer.
Kan vi inte pausa livet en stund?




Övriga genrer av vinternatten
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-06-03 20:50



Bookmark and Share


    eva m h
Ja tänk om man kunde göra det! Som en video!
2007-06-17
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten