Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen fiskmat till ungarna i alla fall

Som liten ville jag gärna ha något litet djur

Fångade en fjäril och stängde in den i ett skåp
Den fick gräs att äta

Det gick inte så bra

Sedan fiskade jag upp en fisk ur mammas akvarium
I smyg
Den la jag i en plåtburk med vatten och fiskmat

Det gick inte så bra


Det är verkligen tur att jag skaffade mig elementära kunskaper om överlevnad
(syre är ganska viktigt och maten måste gå att äta)
Innan jag skaffade barn




Övriga genrer av Anna0626
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-06-03 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna0626

Mina favoriter
Gatstumpen