Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva sommar

För allmänhetens skull får vi hoppas att sommaren inte blir lång och het


Långa och heta somrar föder galningar
som mördar varandra över ett paket mjölk


Snabbköpets golv fläckas av blod
\"Clean-up in aisle 3\"

Förbipasserande tar beslutet att strunta i mjölken idag




Övriga genrer av Anna0626
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-06-08 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna0626

Mina favoriter
Gatstumpen