Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha överseende, det är min första


Protes-senryu

Trämasken hungrar

- på jakt efter mellanmål


Piraten fasar!




Bunden vers (Haiku) av Anna0626
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-06-03 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna0626

Mina favoriter
Gatstumpen