Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grrrr.....


Några förslag - alldeles gratis!

Kära Posten!

Då jag precis spenderat 10 min med att stå i kö, +25 grader, en skrikig bebis på armen och en ålande tre-åring på golvet, så har jag ett par förslag.

Det är helt uppenbart att ni är ute efter att förnedra och provocera. Jag älskar t.ex det faktum att jag kan köpa inrikes frimärken på Konsum, men de har inte frimärken för utrikespost. Vill jag hämta paket så måste jag gå en promenad på 15 minuter, men om jag dessutom vill betala en räkning samtidigt så blir det till att gå till Svensk Kassaservice. Men varför inte, motion är ju nyttigt!

Så, till förslagen:

* Sälj tudelade frimärken. Ena halvan köps på ICA, andra på Hemköp. Låt sedan Pressbyrån tillhandahålla den tejp som krävs för att förena delarna.

* Paket som väger under 1 kg kan bara hämtas ut på torsdagar mellan kl. 14 och kl. 14.15. När det gäller tyngre paket så föreslår jag att ni skickar ut en skattkarta till mottagaren. Sedan får man själv lista ut var ni gjort av paketet (förslagsvis gömt på botten av en sjö eller nedgrävt på en kamphundsfarm).

* Om det nu fortfarande finns folk som kommer och köar hos er så stavas lösningen AVGIFT. Folk får helt enkelt betala för att stå i kö. En taxa på 10 kr/påbörjat femtonsekunders-block tycker jag låter rimligt. Tar kundens pengar slut så tar ni helt enkelt deras kläder i pant.

Hoppas att ni kan få någon nytta av dessa förslag och ha en trevlig dag!




Övriga genrer av Anna0626
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-06-05 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna0626

Mina favoriter
Gatstumpen