Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan vad kasst ><


Alla gör vi misstag.

Och jag visste att du tittat fram ibland och undrat
\" var har allt tagit vägen \"

Precis som jag gjorde varje kväll.

Du bad mig ge dig något som du kunde bygga en dröm på.

Du hade krossat min, nu skulle jag bygga upp din!?

Jag gav dig allt jag hade.

Var inte detta egentligen min dröm?

Den som hade blivit krossad så många gånger förr.

Jag som hade blivit krossad så många gånger förr.

Och än idag sitter jag här och tittar tillbaka och tänker.

Hur kunde jag vara så dum?

Men som en klok kvinna sa till mig: Flicka lilla alla gör vi misstag.








Fri vers av tanja georgsson
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-06-20 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson