Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen??

Hur svårt kan det vara att le?
Svåraren än man kan tro.

Hur svårt kan det vara att skratta?
Svårare än man kan tro.

Hur svårt kan det vara att vara lycklig?
Jävligt mkt svårare än man kan tro!

Glädjen
Lyckan
Finns den?




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-06-04 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel