Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(se även texten \"Martin Stenmark\")


en sån jag vill ha

idag hittade jag något jag vill ha
jeffersson kallar han sig
oj... jag trängtar

det var som att ha letat efter en ny smak
och så hittar man något man aldrig smakat förrut
man öppnar förpackningen
och tjoff!!!
det pirrar

jag skrev ett meddelande

du var minsann en stilig en! och trevlig ser du ut också!
ha det gott!

undrar om han svarar
undrar vad han svarar
han kanske inte svarar

det gör inget
egentligen
för han är säkert för bra för mig i alla fall
eller så är han helt enkelt för bra för att vara sann

egentligen kanske jag är för bra för honom
som med Henrik
jag är för bra för honom
för bra för att vara sann för honom

men det gör ingenting om jeffersson inte svarar
jag sparade hans bild på min jobbdator
jag kan titta på honom hur mycket jag vill utan att han vet något

men helst av allt skulle jag vilja gifta mig med honom
skaffa barn med honom
och bygga ett hus, eller köpa ett hus, med honom

men helst av allt vill jag bara bli älskad av honom
och älska honom så mycket att det inte finns något alternativ

jag vill ha honom
jag vill att han är en sån som jag vill ha




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 656 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson