Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att älska






jag kan inte plocka ner stjärnorna från himlen
när jag ser ditt ledsna ansikte


jag kan inte torka din tårar
när ditt hjärta blöder


jag kan inte ge dig en tröstande kram
när din själ skriker efter det


jag kan inte viska i ditt öra
att jag älskar dig


men jag kommer alltid finnas om du behöver mig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 15:51



Bookmark and Share


    Brell
SÅ vackert.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson