Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskon

Småsyskon är som de är
Antingen sitter de i din säng och drar dig i håret
Eller läser din dagbok
De tar din mobiltelefon
Eller läser dina mail
De börjar gråta för inget
Du får alltid skulden i deras ställe
De tar alltid största kakbiten
Eller största saftglaset
Äldre syskon är också som de är
De försöker \"skydda\" dig från allt och inget
Tror att du är en liten unge fortfarande
De vill till varje pris skydda dig från allt som är vuxet
Som smink
Sidor på internet (som de själva är medlemmar på)
Men det är inte alltid så beskyddande
De slår dig när du minst vill det
De säger att \"du var så gullig när du var liten\"
Syskon


Å andra sidan...




Syskon är helt underbara!




Fri vers av Caprice <3,
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-06-05 12:26



Bookmark and Share


    Noyle
Jättegullig. Känns äkta. :)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice <3,