Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtidens hopp

känt mig

maktlös

känt modet svikta

byggt upp ett hat mot livet.

 

Men steget

är nu taget

gäller bara att hålla fast

följa det till nästa.

 

Framtiden

har äntligen gett mig

ljus

och en glimt av hopp.

 

framtiden

skrämmer mig inte längre

den är fylld av frihet

och glädje

och ett hopp om ett minnesvärt liv.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson