Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En säker andraplats

Du kommer aldrig komma först om du går i någon annans fotsteg...




Övriga genrer av Viktor
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-06-04 19:37



Bookmark and Share


  frökenjulie
Sant.
:)
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor