Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att du inte kommer

Jag väntar på dig, jag vet att du inte kommer.
Barnen sover, de har sagt god natt till dig.
Jag har skjutit upp lite saker som jag tänk vore trevligare att göra med dig, jag vet att du inte kommer.
Jag vet inte om du lyssnade på mig när jag försökte prata med dig senast, du svarade inte.
Trots att du är överallt så är huset så tomt.

Jag älskar dig, jag vet att du inte kommer...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Viktor
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-11-18 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor