Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det brukar vara tvärt om...


Förhållande

Hur kan någonting som känns så lätt och självklart i börjarn,
bara bli svårare och svårare ju längre tiden går...?




Fri vers av Viktor
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-03 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor