Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så illa är det nog inte egentlligen...


Krångel med sex...

Usch å tvi, kanske man skulle låta bli.
Stön å stånk i ett inner, svetten den rinner.
Skrik och bus, så att man får tinnitus.
\"Kom du och hur?\", det var väl tur.
Jag anar och har på känn, att det händer snart igen.
Puss å hej sen, vi ses imorgon igen.
Och sen rengöra min ål, de e tur det finns tvål.




Fri vers av Viktor
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-23 22:46



Bookmark and Share


  Obnoxious
Nu blev jag glad :)
2007-10-23

    Bögen
Just a fucking crazy Hallelujah moment!
Underbart!
*skratt*
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor