Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller väljer vi att inte märka det som sker...


Att det ska gå så snabbt...

Det knackar påfönstret...

- Kom in

Det knackar igen...

Kom in!

...ingenting...

\"Öppnar dörren\"

Hösten flyger in och släcker mina tända ljus.

Va mörkt de blev(!), och va snabbt det gick.

Får nog köpa mig en julgransbelysning...




Fri vers av Viktor
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor