Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro

Det gör ont, ont bakom ögonen!
Du litar inte på mig.
Hur kan du tro på oss när du inte litar på mig.

På samma sätt som jah inte förstår vad jag har gjort för att förtjäna dig,
förstår jag inte vad jag gjort för att du inte ska lita på mig,
och vad gör du för att jag ska lita på dig??

Jag liter på dig, tror jag, säkert, eller...
Du gör så jag inte kan lita på dig genom att säga att du inte litar på mig...




Övriga genrer av Viktor
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-10-31 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viktor
Viktor