Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar hur jorden inte går sönder fast rötter värker


tid och rum du är allting

ska vårda den eld som är du
du ägs ju av jorden
du finns ovanför min sky
där du är finns jag
bara genom ditt sken kan jag leva
följ den krökta gnistrande rymd

låt kärleken växa innifrån
tills skalet brister
ta min hand vi svävar
in i vår himmel
för att se om den
ryms i våra drömmar

din väv min väv som två
prickar på himmelen
som bara växer som
två vintergator
flyter samman




Fri vers av aol
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-04 19:43



Bookmark and Share


  Elwania
Gränsöverskridande finns i flera dimensioner med en fokus på kärleken
väldigt fin och mjuk känsla i magen då jag läser din dikt
2010-04-12

    ej medlem längre
Vacker rytm, vackra ord.
2008-05-01

  Bjarne Nordbö
Urskön. Punkt slut.
2007-08-13

  Sunlight
Andlöst vackra rader, med hissnande metaforer. Ljuvligt skrivet!
2007-06-07

    Bodil Sandberg
\"Tid och rum du är allting\" - vilken underbar titel...passar alldeles superpt tycker jag..till denna vackra dikt!!!!
2007-06-06

  devilsangel
Mycket vackert o kärleksfullt skrivet...
2007-06-06

  Eline.P
Tycker om den här vackra dikten... känns lite dubbelbottnad. Hyllning till himlarna, det gudomliga men kan också tolkas som kärleken till en man? Mystisk och magiskt vacker att läsa.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol