Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppen säger en sak jag en annan

kroppen vill ge upp

men inte jag

inte nu

har äntligen

fått ett liv igen

så framtiden tänker jag uppleva.

 

kroppen säger

nu är det bra behöver vila

jag säger

ne nu måste vi orka mera

vi är väl inte överens

men tur är väl det

inte bra

att tuppa av

när man är ensam

med tre små barn.

 

Livet kan vara jobbigt

men har man ett mål

orkar man mycke.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-06-05 01:06



Bookmark and Share


  PPQ
det här känner jag igen mig i stark text
2021-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson