Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det bara du, Morfar?


Varje natt sitter jag i en obekväm stol
Med en stor fråga, inget svar existerar
Ty det finns så många frågor

Är det dina tårar jag känner när
Det regnar

Är det dina andetag jag känner när
Det kommer en vind

Är det din värme jag känner när
Det kommer en sol fram

Min stora fråga är
Kan du se mig därifrån du är, Morfar?




Fri vers av iambleeding
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 01:07



Bookmark and Share


    Charlotte S
Det har är det finaste jag har läst på väldigt länge. Jag fick en uppenbar känsla - du träffade mig. Det är lättrelaterat och du har tre frågor med tillhörande följdfråga, vilket ger en återblick på vem saknaden föll på. Som läsare kanske man är ute just efter en svarpåtal-text, ett konstaterande, en beröring för en positivare stämning. Tack!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding