Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut

Mitt minne är svagt.
Ansiktsdragen suddas ut.

Du bleknar i tid - det goda,
och allt som finns kvar
är vindregn och åsktunga ord
som rungar inuti.

Jag har lämnats kvar
i ett djup utan slut,
men finner jag dig igen
så finner jag vägen ut.




Fri vers av Daybreaker
Läst 319 gånger
Publicerad 2005-03-16 00:57



Bookmark and Share


  eerie
tyckte om den här :)
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker