Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På promenad i min sköna skog


Haiku


Skogsdoft och mossa
solskimmer i granskogen
en junimorgon.




Bunden vers (Haiku) av Idun 1
Läst 551 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 17:26



Bookmark and Share


    Jonzon
Jag håller på att lära mig haiku.
Fint.
2007-07-13

  Fuyoh
Fin bild du målar upp! Bra!
2007-06-13

  thyra
Känner doften och klivet i den fuktiga mossan! Vackra bilder du ger. Fint!
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1