Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig en sol som alltid strålar...

Säg mig en sol som alltid strålar
säg mig en bön som ger alla ro
säg mig ett land där allting prålar
där alla människor i lyckan tro.

Visa mig en stjärna som alltid lyser
visa mig att man inte alltid behöver vinna
visa mig en man som för evigt hyser
känslor för sin kvinna.

Upptäck att solen går bakom molnen ibland
upptäck att stjärnan slocknar
upptäck att många människor aldrig går i land
och att en annan kvinna mannen lockar.

Vidare porlar bäcken,
rinner.
Nya vågor bildas.
En kvinnas gråt försvinner.
Nya tider skildras.




Fri vers av Mimmi17
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 20:59



Bookmark and Share


    Charlotte S
Snyggt.
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mimmi17