Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan fogden ringer ...... hej hej hej

Hej hej hej hej

så börjar en låt o fy va man då kan undra det ringer på dörren o dom tror man skriker

hej hej hej hej hej hej

skiter ja i

öppnar fan inte dörren alls nu

sist ja öppna fick man fan fogden o hej hej hej

delgivning hej hej hej 40 papp

tack o hej hej sa ja

i kick your bone

om du kommer i gen dra förpiskade fogde dra dra dra

Hejdå hejdå hejdå




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-06-05 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter