Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodet rinner längs ryggraden and i kick the........

3 texter

tog det för att fan komma hit o skriva om nerver

röd färg som trådarna i vår kropp

spinner dom runt

överallt i tid otid nu är ja jävligt trött på dom

dom sticker mej i halsen fingrarna hjärtat ögonen hoppar

tårna dom dansar o ja vill icke dansa

det rycker sticks det ploppas det hoppas

försvinna nån fucking gång

nopp inte dom får tyvärr nog leva med det

operationer där dom skär kapar

sliter ut mitt skulderblad

blodet det rinner längs ryggraden

armen den flyttas till ovänligt läge

aaaaaaah

i kick the medic

muskelfästen skärs sönder

nervtrådar slits av

muskler o röda trådar sys fast i min hals

va fan stel som satan

inbyggd halsduk man fick

3 år sen nu

den 4 i svergie sa dom

what a fuck

allt man vill ha

inga sticks tack

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter