Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista tåget till .....

Blått är lugnade

Lilla är upphetsande

Rött är livets serenad

Gult skiter ja i

Svart är sorgen i träden visslandes av korpar

Orange som apelsinen vacker i natten

På sista tåget till venedig

Upphetsande

i

färdens

romantik




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter