Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still Tuesday (en fortsättning)

Hem.
Smälta bort.
Vad gör jag här?
I tårar

     och det är fortfarande tisdag.




Fri vers av Yeti
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-06-05 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti