" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Levnad o fångad

 

Japp en annan stil man kan hämta

fånga o förvänta

tystnad o saknad

levnad o fångad

drömmande viskningar

tystnad o häpnad

solad o vårad




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter