Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

När livet är slut
må det varit gott
rikt på glädje och skratt
sommardagar och kärlek

När allt är slut
må det ha varit underbart
att leva




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-06-05 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk