Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi hade besök häromdan


mums

Mums du luktar så gott.
Tack

Mmmmm kan inte sluta lukta
mmm så gott.

Timmarna går
jag sippar på den goda doften emellanåt

Måste hem
Varför då?
Måste på toa
Vi har toa

Jag gör det hemma
vill att du ska minnas den goda doften från mig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 01:31



Bookmark and Share


    Mr.painter
Ha ha ha så braaaaaaaaaaaaaaaa lala
2007-06-06

  Jer
;^) *asg*
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen