Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommorna faller

 

Stilla

tystnad

orsakad

oförmåga

livet susar

säden sprutar

blommorna faller

läpparna möts

andetagen värms

hjärtat slår bakut

livet lever




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 09:53



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Kort avhugget och gött. Visst lever livet emmelanåt.
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter