Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilia RS

Hur mycket får det kosta ?
att möta full kraft ?
igen ?
Allt som det krävs !
Den spottar, morrar och fräser
och bara väntar, på att modet
skall grensla och våga
ta kommandot
Med ett vrål
ger vi oss iväg
på nya vägar
Frihetens vind
både skrämmer
och tjusar
Närvaro, Yes
Wow







Fri vers av lifeforce1
Läst 567 gånger
Publicerad 2007-06-06 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1