Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppa!

Hoppa, hoppa, hoppa!!!
Min hjärna säger mig det!

Men mitt hjärta säger mig nåt annat...

Hoppa, hoppa, hoppa!!!
Min hjärna säger mig det!

Men mina nära säger mig nåt annat...

Hoppa, hoppa, hoppa!!!
Mina tankar säger mig det!

Men mina instinkter säger mig nåt annat...

Jag blir tokig!!!
Vad ska jag ta mig till???
Vad ska jag göra???

Hoppa eller inte???

Suck...

För din skull så väntar jag...




Övriga genrer av Sassa
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-03-16 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sassa
Sassa