Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- jag minns en gång när jag stod på en järnvägsstation och väntade på vännen min - det var så länge sedan, så länge sen


Det andas vit syren



det svarta
andas vit syren

spottar eldsten



du kom då
därur kom du
den gula ormen bar
dig
genom vidundergap

svartljungande vissling




och du bar
mattan
att bygga vårt läger







Fri vers av Tina Q
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-06-06 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q