Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugor fä o åderbrock

Rött i sinnet

Förbannade fiskar

Flugor fä o åderbrock

Lingon vodka

Rinnandes i ett vatten fall

Sorti av en hjälte

Från öde land

Vandrande i kaskader av gamalt kulregn

Blinda fläckar

Gula fläckar

Skinande sol i ändan på en igelkott

Brännande känsla

Av silver i munnen

Liggandes på en matta av guld

Stjärnregn i mardrömsnattens mörker

Evigheten reser sig ett snäpp

Tur man då köpt sej en ny käpp

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-06-07 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter